Блог

Мястото, където ще прочетете за най-новите ни приключения и загадки


Рожден ден за тинейджъри - подари преживяване!

Рожден ден за тинейджъри - подари преживяване!

Търсите нестандартен подарък за тинейджър? С Questworld мисията е възможна! Подарете му незабравимо преживяване с най-новият ни градски куест - "Заклинанието", разработен специално за тази цел. 

Какво представлява градският куест?

С помощта на мобилно приложение обикаляте различни точки в града, намирате виртуални предмети и решавате загадки, обединени от една обща история. И за да е по-забавно това се случва в компанията на приятели в отбор до 6 души.

В "Заклинанието" сме подбрали маршрута така, че да е почти изцяло разположен в паркова среда с цел по-голяма безопасност за участниците. Играта е с продължителност 1.5-2 часа и към всеки въпрос сме добавили жокери. "Заклинанието" е и първата ни интерактивна игра с разклонения в историята, така че играчите решават какво да се случва в нея.

Куестът "Заклинанието" се предлага в градовете София, Пловдив, Варна и Бургас, но имаме възможност да го направим по поръчка в който и да е друг град.

Специално за рожденици

Специално за рожден ден можем да направим същата игра по избран от вас маршрут, така че финалът да бъде близо до мястото на подготвеното тържество. Предлагаме и проследяване на играта от оператор в реално време, както и съдействие при възникнали въпроси. И за да бъде преживяването още по-специално можем да превърнем играчите в главни герои в историята, а в края на играта да изпишем пожелание към рожденика.

Свържете се с нас, за да превърнем рождения ден на вашия тинейджър в незабравимо преживяване!