Блог

Мястото, където ще прочетете за най-новите ни приключения и загадки


Безплатно демо за София и Пловдив

Безплатно демо за София и Пловдив

Радваме се да ви съобщим, че вече можете да се запознаете с нашите приключения безплатно, като изиграете един от безплатните ни демо куестове. Засега предлагаме демо игри в София и Пловдив, но скоро можете да очаквате такива и в други градове.

Какво представляват демо куестовете? Демо куестовете са съкратен вариант на реалните ни приключения. Маршрутът е значително по-къс - около един-два километра, а загадките са по-малко на брой и се решават в рамките на един час. В София сме разположили приключението почти изцяло в Борисовата градина, а в Пловдив - в Цар Симеоновата градина. В същото време въпреки по-кратката игра, демо куестовете разкриват пълната функционалност на приложението - карта с разположението на обектите, синхронизация между играчите, търсене на виртуални предмети, възможност за ползване на жокери и разбира се завладяваща история и интересни загадки.

Как да получа код за безплатното демо? Изпратете ни мейл или ни напишете съобщение във Facebook с името на града, в който желаете да играете и ние ще ви изпратим безплатен код за игра за екип до 6 човека и с валидност един месец.