Тийм-билдинг

Тийм-билдинг

Търсите нестандартна идея за тиймбилдинг, която да е едновременно забавна, да накара служителите ви да работят в екип, а също така и да се състезават? Попаднали сте на правилното място!

Предлагаме ви да изберете някое от нашите приключения или да изработим за вас приключение по поръчка. Специално създаденото за вас приключение може да включва въпроси, свързани с историята и настоящото развитие на компанията ви, да бъде на желана от вас тема с избрана от вас локация и продължителност.

Независимо дали ще изберете готово приключение или ще поръчате свое, ние ви предлагаме като допълнителна услуга изработка на грамоти или медали за победителите.

Защо да направите тиймбилдинг под формата на приключение?

  • Състезанието е отборно и дава възможност в един отбор да участват хора, които иначе рядко работят заедно.
  • В приключенията има разнообразни въпроси, които дават възможност на всеки да даде своя принос в зависимост от познанията си.
  • При изработката на приключение по поръчка, хората могат да научат повече за другите отдели в компанията и за това как тя работи като цяло. Включвайки във всеки екип служители от различни отдели, ще накарате хората да разберат, че така както отбора не може да завърши приключението без знанията на всеки един участник, така и компанията не може да се развива без активната работа на всеки един служител.