Блог

Мястото, където ще прочетете за най-новите ни приключения и загадки


Нестандартни, оригинални и уникални идеи за подаръци за всеки повод

Нестандартни, оригинални и уникални идеи за подаръци за всеки повод

Търсите оригинална идея за подарък за рожден ден или имен ден? Искате персонализиран подарък, но вече ви е омръзнало от стандартните предложение, като чаша със снимка например? Искате нещо оригинално и запомнящо се? И може би сте чували, че най-добрите подаръци са не вещите, а преживяванията. Тогава тази идея е точно това, което търсите - подарете приключение! 

Но не какво да е приключение, а персонализирано приключение, изработено по поръчка и отговарящо на всички ваши изисквания до най-малкия детайл. Чрез мобилно приложение приключението ще поведе рожденика на една незабравима разходка из специални за вас места - мястото, където сте се срещнали за първи път, любимото ви кафене, киното, където за първи път сте гледали филм заедно, градинката, където се събирате за по бира през лятото, мястото на най-лудия ви купон заедно и още и още много места, свързани с безценни спомени и моменти от вашето приятелство. Ако сте настроени по-предизвикателно можете да включите в приключението и въпроси, свързани с вашите общи спомени или рожденикът сам да трябва да открива местата по дадени указания. И за да е подаръкът още по-оригинален и личен, може да изпратите и ваши общи снимки, които да бъдат включени в приключението като част от подаръка. 

Този персонализиран подарък е подходящ не само за рожденни дни, но и за романтични поводи като Свети Валентин например. Без значение дали търсите оригинален подарък за мъж или жена, приключението е подходящо решение! Изведете своята половинка на една незабравима романтична разходка, за да си припомните местата на първата ви среща, първата целувка, първото поднесено цвете или първата вечеря заедно. А в един прекрасен момент подобно персонализирано приключение може да се превърне и в едно уникално и нестандартно предложение за брак.

И това не е всичко! Ако търсите идеи за коледни подаръци, но смятате, че зимата не е най-подходящия сезон за разходки, има решение и за вас! Може да поръчате и подарите приключението сега, а кодът за игра е валиден шест месеца и може да се ползва по всяко време в този период. 

Уникален и нестандартен подарък, подходящ и за мъж и за жена, приключението е едно уникално преживяване, което остава за спомен за цял живот!